En hemmakväll?

En vanlig torsdag. Jag sitter i mina välanvända mysbyxor och dricker grönt citron te. Väntar på att mitt nya favoritprogram Fringe ska börja, klockan fem i tio. Spännande. Hjälp, jag har blivit en tv-tönt.

I morgon är det en vanlig fredag. En annan vanlig fredag hade jag tagit mig i skinnet och skitit i att jag hade jobbat hela dagen, dragit i mig några glas vin, satt på mig mina nya raffiga skor och dragit ut i natten.
Det är ju trots allt en riktig paryhelg?
I morgon är det en vanlig fredag, men Mikaela ska ägna sig åt andra sysselsätningar. Nämnligen ligga hemma och ha myskväll med Maria, kolla på Idol och antagligen vräka i mig massa onyttgheter. Jag vet inte om det har med mitt nya konstanta trötthets-syndrom att göra, eller att jag helt enkelt börjar bli rutten. Något står inte rätt till. Jag känner inte en sekund för att sätta på festhumöret. Nej, tvärt om. Jag vill inte alls.
Herregud. JAG ÄR RUTTEN!

Vi hoppas på en allt mer fartfylld lördag. Jag ska göra mitt bästa!

Ett nytt kapitel

Jag går vidare och lämnar mixi-bloggen bakom mig.
Förnyelse är bra för vardagen, det har jag lärt mig.

Det börjar bli höst på riktigt. Det är frostigt om månarna och jag har skaffat mig en mössa. En till, egentligen. Mössor kan man aldrig få nog av, inte sant? Skor har jag också införskaffat för vintern för den delen. Löning är hemskt, speciellt när man får sig en kick och shoppar upp halva på någon timma.

Visa fler inlägg