Tanning

Det luktade inget vidare om oss i morse när vi steg upp ur sängen.
Igår kväll efter vi tagit oss ett långt gott bubbel-bad alla tre, skrubbat oss och smörjt in oss väl med fet creme - var det dags för the TanCan! Brun-utan-sol-sprayen. Idag har vi alla tre en jättefin sommarbränna. Förutom Lina, som har legat och sovit med händerna i ansiktet, haha. Men det fick vi åtgärdat i morse, så nu är hon så fin.
Lukten av det är inget  vidare innan man duschat av sig, dock. & eftersom vi alla tre sov i samma säng, luktade hela rummet Tan! Bilder på våra fina brännor kommer med nyårskorten :)

Nu håller vi på att göra sås, grilla kyckling och städa.
Sista dagen på året är här, och den skall bli något alldeles speciellt.

Sambo

Kom hem till ett nystädat hem efter jobbet. En gudomlig lättnad! Vilka hemmafruar man skaffat sig. En sak mindre att tänka på inför nyårsafton. Dukat bordet inför imån kväll hade det också lyckats göra, jättefint till och med! & Städat mitt rum, haha .. Gulligare flickor får man leta efter!

Jag, Johanna och Lina har just vart och storhandlat det sista och börjat att laga lite mat inför imån. Efterrätten är klar och står på kylning. Det känns som att det är idag det är nyårsafton, eftersom vi hunnit med så mycket. Men det är inte förrän imån det får avnjutas. Jag är laddad till tusen. Skall bli en så trevlig afton.
Puss&Kram

2009 skall vi rocka skiten ur!

Nu har vi krypt ner allihopp i min soffa och bäddat ner oss i filtar, med te i knät.
Alla mina flickor är för en gångs skull samlade på ett och samma ställe! Jag kan inte förklara hur glad jag är. Det känns som hemma. Det är så svårt att vara tillsammans när vi alla är så utspridda som vi faktiskt är. Lina i norge, vi i sverige på olika jobb - med olika tider, och några i skolan. Över nyår är vi tillsammans som förr, och det känns bra.

År 2008 har varit the year of the year, men 2009 skall vi rocka skiten ur! Två dagar är det kvar på året. Det är bara att ladda.
Det sägs att så man spenderar sin nyårsafton är så det nya året kommer bli. Kanske är det precis det som förklarar varför detta året varit som det varit. Fullt av olyckor och tråkigheter. Förra nyår var toppen på moset, i Las Vegas och allt - men slutade inte riktigt som planerat i slutändan. Allt kan hända när man minst anar det.
För övrigt måste jag säga att året har varit underbart.
Studenten, sommaren, jaa .. Det är oslagbart.
Som sagt skall 2009 bli något alldeles extra. Nu jävlar smäller det, på riktigt.


Bebe.com

Tjuuuuk

Vaknade just och har åkt på Johannas förkyldning, så nu är jag lite seg, hostig och snorig. Men annars mår jag toppen! Huset står kvar, men behövs dock städas.. Jättemycket. Det sparar jag till senare. Här finns ingen tid att förlora.

Nu skall jag snart ta mig en dusch och bege mig till stan med den andra sjuklingen. Det skall börjas förberedas inför nyår idag! Mina kläder är införskaffade, som sagt. Har dock beslutsångesten att ta itu med vid ett annat tillfälle. Johanna hade beställt en klänning från Asos.com, som tyvärr inte dykt upp ännu, så det blir att akut-leta ngt för henne att ha på sig även. Och så skall det såklart handlas mat, champange så det räcker och blir över, leta upp bord och stolar osv osv ..
Skidkläder skall jag tjuvkika på idag också, förästen. Det skadar ju faktiskt inte om man hittar något klockrent på rean!

Bara att ladda.

Breath Me

   Blir bara mys denna lördag. Denna jobb-helg. Tjejerna kommer snart, ska laga lite mat och bara ta det jävligt passivt.
Soffliggande och rent gos! Det låter bra det, må jag säga.

Öronbedövande tystnad

Helt sjukt tyst är det här hemma nu. & jättejätte tomt. Familjen och hundarna har rest till sälen över nyår, och här skall jag va hemma och jobba. Sköta om ett hus för mig själv.. Det kan gå hur som helst. Laga mat och tvätta är ju inte riktigt min grej. Väntar dock mina inneboende vänner nu, dem kan behövas. Jag tycker inte om att vara ensam för länge.

Det har vart full rulle på jobbet idag, i rea-vimmlet. Känner mig faktiskt rätt mör nu! Det var faktiskt inte lika jobbigt att ta sig upp i morse som jag förutspått, tvärt om, det gick lättare än vanligt. Däremot efter en timma - då var kaffet välbehövligt.

Nu blir det att lägga sig i ett bad, tror jag. Jag har nämnligen köpt ett nytt badskumm idag, som skall provas ;)

Jul, underbara jul.

Det har varit en underbar julafton och juldag. Alltid lika mysigt att ha alla samlade tillsammans, och alla är glada.
Ätit har vi också, herregud, jag känner mig som en hel gödgris!!  Alldeles för många Aladdin-praliner senare.. Här har det verkligen inte hållts igen med något. Haha! Det får man ju sota för idag, när man knappt orkar gå. Fick dock bli en mysig promenad i den stjärnklara kvällen med mamma och hundarna. Så vackert i frosten när det glittrar överallt. Jag är jättenöjd med julen. Tomten har varit generös även i år!

Blir en hemmakväll årets juldag.. För imån är det annandagen, vilket betyder REA med stora bokstäver. & till skillnad från alla som skall ut och shoppa, är det jag som står bakom disken. Upp tidigt blir det, för att förbereda! Hela klockan sju börjar jag.
Det var många tvekningar innan jag beslutade mig för att stanna inne. Ville verkligen ut med vännerna, men någontans får man dra gränsen. Jag antar att min går här.

Pappa och lillebror spolade tennisbanan i natt, så idag var den redo för att provåkas skridskor på. Det såg så lusigt ut när dem tog fram hockey-utrustningen och började spela med pälsmössor och tennisbollar. Själv tittade jag på. Jag äger inga skridskor, tror jag! Men jag roade mig gott ändå, vill jag lova.


Kusin Sonja, kusin Petra, Gudbarn Alice & kusinbarn Max


Gibson
gottar sig framför brasan


Mys


Farbror Anders, kusinerna Axel & Oliva, Faster Bettina


Fast Ackis tyckte det var roligare att busa med mig


& Alice åt upp sina klappar


Min pappa gjorde ett tappert försök att vara tomte, HAHA. Snyggt RR.


Juldagens frost


Männen i mitt liv
:)
Visa fler inlägg